Bästa Peer-to-peer-programvaran För ändamålet PC: Kopiera Filer På webben

Att överföra datafiler från en dator till en annan via Internet är bäst att görs genom specialiserade applikationer. De är vanligtvis impair lagring. Vilken kommer programvara to decide on för File Sharing.

Det enklaste sättet att överföra filer från en dator till en annan är med hjälp av särskilda https://sv.dataroom-providers.org/ applikationer. Fildelning apps are vanligtvis cloud lagring to laddar upp the filer och nästa tillåt andra att ladda ner dem. Här är några av de mest välkända programmen (vissa kan laddas ner och några få arbetar online) för Peer to peer.

Introduktion

Som ett resultat av smartphones och bärbara datorer, vi har blivit mer mobil: vi har fick av med elektriska ledningar, tjocka mappar med docs och packningscontainers with photographs. Det är mycket bra när allt du behöver är hålls in en säker plats as till hands ~ och detta är normalt inte en ambition, utan en verklighet.

Det finns gratis moln företag online där man kan kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Detta betyder att du kommer att ha tillgång till dem direkt från alla gadgetar, kunna dela dokument med två klick, och work together with kollegor på bekväm -plattform.

pCloud

pCloud är känd som en säker försämrad tjänst där du kan lagra och främja filer. I gratis version har du 10 GB av minnesutrymme tillgängligt, och i betalda typer upp till 2 TB. Dessutom , finns det tariffer för unga familjer – ca. 4 användare, och för företag – med ökad lagringsutrymme.

ULTRA

MEGA är faktiskt en pålitlig support för att hålla information och ett kommunikationsmedel i molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela filer, arbeta tillsammans och ringa digitala i chattar.

Dropbox

Dropbox är en fantastisk arbetsyta och moln förvaringsutrymme där du kan butik dokument och dela tillgång med kollegor och partners. Här är det användbart att} dela relates to giltighet eller i seite an seite att fokusera på de allmänna datafilerna, skydda dem, och underhålla dem avsedda för en obestämd period.

Google Drive

Google Drive är en cloud lagrings system på Googles plattform. Det kan vara lämpligt för personligt bruk och : det ger dig användare med länkar, effort, redigering och data showing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagring för hem och företag. Keep filer och foton i molnet därför är de definitivt nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll gain access to med an additional nivå av säkerhet för poster eller fullständiga mappar.

iCloud

iCloud är vanligtvis Apples cloud lagring som erbjuder dig tillgång till dina nyhetsflash filer, fotografier och records från någon enhet som helst. Molnet gör det möjligt för dig att använda inkluderade applikationer, retail store och retriever lösenord via alla utrustning.

Låda

Behållare – en tjänst där du kan detaljhandel dokument, bilder, videor, etc . Applikationen är på alla prylar, data är säkert lagrad säkert genom tvåstegsautentisering och kryptering inom-anslutningen.

VDR

Virtuella data-rummet är ett webbaserat lagring och samarbete program tillgängligt på any enhet. Med vdr du kan enkelt dela datafiler, visa, ändra dem när de vill och nedladdning hundratals dokument på en gång.

Realisering

Fildelning Program kan användas via vilken enhet som helst} , så de nödvändiga filerna är alltid bekväma att “få” eller ge – det viktigaste är att få tillgång till internet.

Datafil lagring tjänster är praktiskt för personligt bruk make use of och business. Du kan publicera ett organisera av maka och barn foton, personliga dokument, som samt shopping listor. Och de kommer att hjälpa entreprenörer spara på dyra maskiner, optimera ansträngningen ett fjärrkontroll team och visa pris e-postlistor till kunder.

 

Leave a Comment